Διαδρομή του Ημιμαραθωνίου


Διαδρομή του αγώνα των 10,5ΚμΠρόσβαση στην Τοποθεσία Εκκίνησης


Ερχόμενος κάποιος από τις προβλήτες του Αντιρρίου στα δύο χιλιόμετρα στον Σηματοδότη περνάει απέναντι με κατεύθυνση την Ναύπακτο, στα 100 μέτρα υπάρχει αριστερά ταμπέλα Μολύκρειο, στα 3 χιλιόμετρα ασφάλτινου δρόμου και ενώ μπαίνουμε στο γραφικό χωριό του Μολυκρείου, υπάρχει ταμπέλα με δεξιά κατεύθυνση Αγραπιδόκαμπος και Λουτρά Αγραπιδοκάμπου. Μετά από επτά (7) χιλιόμετρα ασφάλτινου, ήσυχου, καταπράσινου δρόμου (προσεχτικά στις στροφούλες) φτάνουμε σε μία διχάλα, μπροστά μας κοιτάμε τον καταπράσινο Αγραπιδόκαμπο. Παίρνουμε το δεξιό μέρος της διχάλας το οποίο στο ένα χιλιόμετρο θα μας οδηγήσει στον Πολιτιστικό και ομώνυμο Σύλλογο του χωριού - σημείο της Εκκίνησης και Τερματισμού του αγώνα.

> Επίσης οι φίλοι μας που θα έρθουνε από δυτική Ελλάδα φτάνοντας στον Σηματοδότη που οδηγεί στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κάνουνε αριστερά και στα 100 μέτρα συναντάνε την διασταύρωση του Μολύκρειου και συνεχίζουνε όπως έχουμε προαναφέρει (δεξιά ο Σηματοδότης οδηγεί στις προβλήτες των καραβιών και ευθεία στην Γέφυρα προς Αθήνα).

Για τους Φίλους μας που θα έρθουνε από την πλευρά της Ναυπάκτου, η διασταύρωση για το Μολύκρειο βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα ακριβώς στην δεξιά τους πλευρά και ενώ έχουν πάρει την κατεύθυνση προς το Αντίρριο, οπότε μετά ακολουθούνε την παραπάνω αναγραφόμενη πορεία.